Velkommen til vores gæsterbog

Tak fordi du besøger Anni & Jørgen Mahler´s gæstebog. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Alle kan komme til orde her, også mennesker vi er uenige med, men vi vil så selv komme med en kommentar til indlæget, samt udtrykke vore følelser på siden "Tanker og følelser" . Uhøviske og underlødige indlæg vil blive slettet

Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 13-12-2018

Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

luthor2.corploanfirm

Skrevet af Vagn, d. 06-12-2015

Er I nu omsider ved at falde til ro?

Det er jeg desværre ikke!

Hils mine kærester fra mig!

.... og alle de andre osse fra min søde og overbærende hustru!

E-mail:

@gmail.com

vagn.mehlsen

Skrevet af mig og madammen, d. 12-11-2013

Nu skal vi ikke bo på Gl.Køge Landevej mere. Nu skal vi bo på Vallensbæk Strandvej - FGint skal det være!

E-mail:

@gmail.com

vagn.mehlsen

Skrevet af Jørgen&Anni, d. 19-08-2012

Hej Torben!
Jeg erindrer også min tid på "Holger" sammen med H E Johansen (tøjelefanten), Torben som overmotormand og lille Tage med tatoveringen på den ene r.. balle med "How to make danish bacon) som en af mine bedste perioder i DSB /Scandlined

Det er med stor glæde at jeg tænker tilbage på denne tid, og jeg husker at du havde en Citroin ID 19 tror jeg som skulle istandsættes til din pension.

Jeg ringede til dig for at invitere dig med til min 60 års fødselsdag men du var desværre forhindret (Se iøvrigt billederne på hjemmesiden om hvad dig og din hustru gik glip af)

Når vi havde folk på afløsning sagde du altid som overmotormand:
"Her på holdet gør man som der bliver sagt, idet vor maskinchef er landsformand for dansk judounion og har sort bælte, og vor 1.mester er gradueret med brun bælte i karate. Vor 1. mester er en slavepisker, men han er en sympatisdk slavepisker.

Da jeg ringede til dig i forbindelse med invitationen til min 60 års fødselsdag fortsalte du at du hsvde sommerhus "hernede". Dig og din hustru er hjertelig velkommen til at besøge os (ring først 40459040)

Jeg har det iøvrigt bedre psykisk, og en så varm hilsen som din er altid livsbekræftigende.

mange hilsner

Jørgen & Anni

P.S
Idet jeg er meget glad for din hilsen har jeg også lagt den ind som besvarelse, på vor hjemmeside

E-mail:

joergen-mahler

@tdcadsl.dk

Skrevet af Torben Ryberg Andersen, d. 18-08-2012

Hej Jørgen Mahler -har vi ikke sejlet på hold sammen på holger danske? H E Johansen var maskinchef, og du var 1 maskinmester og jeg var motormand ? Min bedste tid i dsb. Håber du Har det godt nu. Venlig hilsen torben

E-mail:

@stofanet.dk

myway

Skrevet af Anni& Jørgen, d. 04-07-2012

Kære Sten og Lene!
Mange tak for indlæget, det varmer altid nå man har forståelse for sine initiativer.
Det er livsbekræftigende når ligesindede (og selvfølgelig også mennesker der har andre livsopfattelser) tilkendegiver at det vi brænder for er rigtigt.

k.h. Anni & Jørgen

Smoke the cigar

Skrevet af Steen Ravnborg, d. 16-06-2012

Som barnefødt i Stubbekøbing og som jeg nogle få gange om året for lejligfhed til at besøge, er det en fryd for øjet og herligt at se denne naturgrund udvikle sig mangfoldingt og charmerende.
Dejligt og opløftende med dette initiavtiv som forhåbentlig vil inspirere andre Falstringe og Stubbekøbinggensere til lignende projekter og forskønnelse af vores ellers så stirile og kønsløse byudviklingspojekter rundt omkring.

Jeg er Imponeret over jeres arbejdsiver og udholdenhed gennem den lange periode med "opadbakke" på orevej, men ønsker jer begge en frugtfuld fremtid på "Stykket".

Fat mod gode venner, jeg glæder mig hver gang jeg dropper forbi.

E-mail:

info

@mermaidmaritime.com

Skrevet af Jørgen & Anni, d. 08-04-2012

Kære Britta!
rigtig mange tak for din varme hilsen, og din store opbakning, dette varmer om hjertet hos hele familien Mahler

Skrevet af britta, d. 07-04-2012

Hej Anni og Jørgen
Vi ville lige herfra moseby sige at VI syntes at jeres hus og i det hele taget omgivelserne virkelig er flot og det har virklig pyntet. Samtidig vil vi gerne sige at i ikke skal tage jer af det fåtal som ikke syntes om det de må virkelig kede sig siden de absolut skal finde noget at brokke sig over de kan være glade for at det er jer som ejer huset og grunden vi havde ihvertfald ikke fundet os i så meget som i har været udsat for og det er der mange der mener så hvis jeg var Dehn så ville jeg måske begynde at slå bremserne i og lære at passe mig selv det skulle han og visse andre have gjort for længe siden . Vi haåber at i trods alt vil få mange gode timer derude.
mange hilsner britta

E-mail:

@msn.com

britta_larsen13

Skrevet af Shetlænderliv, d. 04-10-2011

Kære allesammen

Tak for den varme hilsen i vores Gæstebog. Det var en stor og varm oplevelse at have jer på besøg, og der var vidst ingen tvivl om, at de to små dejlige ponyer, udemærket unne genkende jer:)

De stortroves stadog og er i førd med at omsætte den blanke sommerpels, med en tyk og varm en af slagsen.
Hvor er det dejligt med så ansvarlige heste-ejere. I er et forbillede for alle andre, der har måtte ændre lidt i tingende.

Stedet her, er efterhånden besøgt at mange interesserede og jeg ser frem til den tid der kommer. Mulighederne er mange:)

Mange varme og kærlige efterårs hilsener

Sara

E-mail:

shetlaenderliv

@live.dk

Skrevet af Shetlænder Liv 2011, d. 22-03-2011

Kære begge to.

Jeg vil begynde med at fortælle, hvordan Romeo og Cassiopaia er faldet til. Selvom det af hjertet skær, at i måtte tage en sådan beslutning, skal i vide, de begge trives her i skoven, sammen med de andre små Shetlænder-liv. Romeo gør meget ud af at beskytte sin lille prinsesse og hun gør meget ud af, at vise de andre på engen, at hun er den ældste og den mest erfarne. Idag fik de grimerne af og vi regner med, at de som de andre, vil komme og nyde vort selskab, pleje og omsorg, lige så snart de har fundet ud af, vi vil dem lige så meget godt, som hvor de kom fra.
I er altid velkomne er ved vor lille Shetlænder-hjem og besøge jeres små hjerter.
Vi skal af hjertet passe og sørge for, at vi lever fuldt ud op til forventningerne omkring deres fremtid... og mere til.

Tak for et dejligt samarbejde. Det er rigtig dejligt, at møde mennesker, der sørger godt og for de liv og det ansvar, livet har bragt med sig.

Mange venlige hilsener, her fra skoven på Djursland,
Sara, Morten og Jette

Hjemmeside:

Skrevet af Margit, d. 23-02-2011

Hej Anni & Jørgen:-) Fantastisk flot hjemmeside I har fået. I skal vide at jeg har været og stadig er jer DYBT taknemlige for, at Nemo har måtte gå på Stykket sammen med jeres dejlige heste. I har lavet et stort og rigtig flot stykke arbejde med, at gøre Stykket til det det er i dag - en rigtig Perle, hvor I skulle nyde jeres otium. Er oprigtig ked af, at jeres vision er brast:´( Som de vidunderlige mennesker I to er, så skal I nok komme styrket igennem dette;-) I skal vide at jeg INTET har til overs for de naboer, som har gjort det så surt for jer. Kan kun sige: Behandl dine medmennesker som du selv ønsker at blive behandlet! De varmeste tanker og hilsner fra Margit + familie

E-mail:

margitmronne

@gmail.com

Skrevet af Sanne, Karsten og Jonas, d. 03-02-2011

Hej Jørgen og Anni. Det er en rigtig flot hjemmeside I har fået lavet jer :-) Husk på, at det er naboerne der er helt gal på den, bestemt ikke jer!! I er som familie for os, sig endelig til hvis I får brug for hjælp. Vi er meget glade for den lille Petrea, tusind tak for hende, vi skal nok passe godt på hende. Mvh Majbølle Møllegaard ;-)

E-mail:

@hotmail.com

karstensanne

Skrevet af Susan og co, d. 03-02-2011

Kære mor og far - mormor og morfar,
I er i vores tanker og vi elsker jer. Sig endelig til hvis der er noget vi kan hjælpe med.
Kram fra Sylvester, Villads, Mark og Susan

Skrevet af Sanne Johansen, d. 09-01-2011

Kæreste begge to..
Så flot en hjemmeside i har fået lavet :O)
Fik også lige kigget alle de gode billeder fra Jørgens fødselsdag, det var lidt sjovt.

Stort knus fra
Jack, Line & Sanne

E-mail:

@live.dk

sanne-johansen

Nyeste kommentarer

21.08 | 19:45

Det er rigtigt. “Den du fodrer”.

03.03 | 21:36

Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressioner måt...

03.03 | 21:07

Hej Karsten! Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressio...

03.03 | 20:55

Da jeg var barn boede fam. Sølvkjær på Amager. Mine forældre og Sølv...