Kort levnesbeskrivelse af Anni & Jørgen

Præsentation af Anni, Jørgen og vore 4 børn

Anni:
Anni er født i 1952 i Stubbekøbing som datter af Vognmand Ove Christoffersen (senere Maglebrænde) og Rigmor Christoffersen (f. Hansen og datter af handelsgartner Christian Sofus Hansen fra Horbelev): Anni blev udlært som kommis hos købmand Lund på Nykøbingvej.Anni efteruddande sig senere til kontorassistent og havde efterfølgende arbejdspladser hos : Thermoscan i Horeby, renseriet i Møllegade , Højskolehjemmet i Bagergade , konditoriet "Mindet", Dtubbekøbing skole , "Det Gamle bibliotek", Landmanden ect.. bl. andet har Anni i flere udmønstringer sejlet med Jørgen på langfart og her været påmønstret som stevardesse.
Fællesbørn og Børnebørn:
Susan:
I 1976 fik Anni & Jørgen datteren Susan. i dag bor Susan (cand.tech.soc fra RUC) i København, er ansat i København kommune og  gift med Mark Petterson(IT uddannet fra IT universitetet på Amager)), sammen har de sønnen Villads født 2007 og sønnen Sylvester født 2010, d.10.11.12 fik de sønnen Storm
Signe: I 1983 fik Anni & Jørgen datteren Signe (pædagog fra nykøbing Falster) ansat som socialpædagog i Guldborgsund kommune i bofællesskab i Stubbekøbing. Signe  har fået andelosbolig og venter en søn ved et planlagt kejsersnit i uge 7, 2013 
En dejlig dreng kom til verden d.11.02.13 og skal døbes Liam.
Christion : I 1990 blev familien udvidet med vor plejesøn Christian Sølvkjær født 1975 (søn af Kjeld Sølvkjær som havde Bodega Landmanden og Pilar Montul (spanier som bor i Barcelona)). Christian kom igen til Danmark ultimo 2009, og er i dag ansat i Scandlines som "Griller".
Christian søde kæreste Jesica flyttede permanent herop i 2012, og venter sig et barn i august. Vi glæder os.
Jesika arbejder hårdt på sprogskolen og vi er stolte vover hendes resultater.
Barn af tidligere ægteskab:
Tinne
født 1969 er Jørgen´s barn af tidligere ægteskab. Tinne (selvlært grafikker) bor i Sønderborg og er gift med Christian som er automatikmekanikker og arbejder world wide som rejsemontør. Sammen har de sønnen Emil født 1993, sønnen Magnus født 1997 samt sønnen Silas født 2003 (se hjemmesiden www.rotzler.dk)

Jørgen:
Jørgen er født i Vejle i 1947 som søn af Alex Mahler og Ellen Mahler (født Nielsen). Jørgen blev udlært maskinarbejder og tog under læretiden maskinisteksamen  og forberedelseskursus til maskinmesteruddannelsen, på aftenskole. Efter læretiden og 3 år som soldat forskellige steder, bl. andet på patruljefartøj samt instruktør på søværnets dykkerskole. var han kortvarrigt ansat på Stubbekøbing motor- og maskinværksted, hvorefter langfarten kaldte. Efter 3 år til søs på langfart gik Jørgen i land og læste til maskinmester. efter én udmønstring gik han igen i land og læste til udvidet maskinmester.
Jørgen blev herefter ansat i DSB rederidivision, herefter i GT ruten, igen i DSB rederidivision. Jørgen var aktiv i omstillingsprocessen fra DSB rederidivision til DSB-rederi A/S og senere til Scandlines A/S og deltog i projektering, tilsyn og drift af Rødbyfærgerne M/F Prins Richard og M/F Prinsesse Benedikte. 
Jørgen blev pensioneret som maskinchef i juli 2010 grundet 3 diskusprolapser. 

Vagn 30.05.2012 15:23

..... og nu falder han så til ro, ikk''?

Nyeste kommentarer

21.08 | 19:45

Det er rigtigt. “Den du fodrer”.

03.03 | 21:36

Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressioner måt...

03.03 | 21:07

Hej Karsten! Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressio...

03.03 | 20:55

Da jeg var barn boede fam. Sølvkjær på Amager. Mine forældre og Sølv...