Billedbog

Til minde om Klaus

Klaus død 2001 *R.I.P.*:

. Klavs blev krybbebider da han p.g.a. Jørgens arbejde med at bygge færger i Frederikshavn, kom på rideskole, hvor han i flere år havde været vant til at gå løs hele året med adgang til læskur. ( ved Skolelærer Andreasen´s på Orevej.) Han døde af tarmslyng i 2001.

Vallakken Klaus, en virkelig sød og flot valak med et ekstremt flot hingsteprægSigne har bedt os lægge nedenstående indlæg ind:

Jeg havde altid ønsket mig en hest. Jeg fik den. Klaus, et nordbaggeføl fra min gudfar Peter Mehlsen.


Min far var rigtig god til  heste, og fik lært dig op til at være en del af den verden vi mennesker gerne ville have dig til at være.
Klaus, du betød rigtig meget for mig, du var min ven. Vennen der lyttede til mig, vennen der var der for mig. Vi tog på udflugter sammen, vi hyggede os. Mine veninder fik en ny cykel og var stolt over det. Jeg var så stolt over at have dig, du var min ven, men også min interesse. Jeg elskede dig, stolede på dig ja du var som en veninde. Jeg elskede dig! Du var mit et og alt.
En da kom min far og fortalte mig , at du var død..... Jeg kunne ikke tro det. Det var uvirkeligt. Det kunne ikke lade sige gøre... Du var der jo igår. Jeg tog med Jeg så at du lå på folden. Romeo bed i dit øre. Jeg tror han sagde " Klaus, kom nu op!!!, hallo vi leger jo bare. Op med dig. !!" Det var så hårdt... Der gik længe før jeg forstod, du virkelig var død. Jeg skulle ikke se dig mere, ride på dig, være sammen med dig. Hvem skule jeg nu snakke,hygge med? Du var mit et og alt!!! 

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:

Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Nyeste kommentarer

21.08 | 19:45

Det er rigtigt. “Den du fodrer”.

03.03 | 21:36

Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressioner måt...

03.03 | 21:07

Hej Karsten! Nej fik ikke styr på 2 naboer og 2 genboer, så efter 2 depressio...

03.03 | 20:55

Da jeg var barn boede fam. Sølvkjær på Amager. Mine forældre og Sølv...